fbpx

Järvelä 25 saunatupa

 

Järvelä 25 saunatupa isolla tuvalla ja hyvänkokoisella saunalla

Etsitkö täydellistä paikkaa rentoutumiseen ja luonnonläheiseen kokemukseen? Järvelä 25 saunatupa tarjoaa sinulle juuri sitä! Tämä upea hirsinen mökki on suunniteltu tarjoamaan sinulle tilaa ja mukavuutta yöpymiseen sekä saunomiseen.

Tuvassa on runsaasti tilaa, jossa voit rentoutua ystävien tai perheen kanssa. Voit viettää aikaa yhdessä, nauttia hyvästä seurasta ja luoda unohtumattomia muistoja. Kerrosala on 19 neliömetriä ja reilusti terassia, joten sinulla on tarpeeksi tilaa saunoa ja tuntea olosi mukavaksi.

Sauna on tämän saunatuvan yksi ehdoton kohokohta. Hyvänkokoisen saunan lämpö ja pehmeät löylyt tarjoavat sinulle täydellisen rentoutumiskokemuksen. Voit virkistäytyä saunan jälkeen vilvoittelemalla terassilla, joka täydentää tämän upean saunatuvan tarjoamaa nautintoa.

Järvelä 25 saunatupa on suunniteltu tarjoamaan sinulle luonnonläheistä tunnelmaa ja rentoutumista. Hirsimateriaali seinissä luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua luonnon rauhaan.

Tämä täyshirsinen Järvelä 25 saunatupa on täydellinen paikka nauttia luonnonkauniista ympäristöstä, saunomisesta ja yhdessäolosta. Oli kyseessä sitten viikonloppuloma tai pidempi rentoutumistauko, tämä saunatupa tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan mukavan oleskelun ja rentoutumisen varmistamiseksi.

Kerrosala 19m² + terassi

Mallisto